Lørdag 8. mai - Søndag 9. mai

AVLYST Beredskapsvakt: KBK

14.april:
Heisann! Vi i kretsbanner komiteen setter stor pris på alle som har vist interesse for å delta på kretsbannerkonkurransen! 🥰 Grunnet covid-19 har vi valgt å løse det på en måte hvor alle patruljene går sin egen individuelle haik, å det er dermed ikke nødvendig med å ha noen på en beredskapsvakt (speiderne går over et større tidsrom i mai)!
De som er mannskap har vell sekken pakket uansett om det først skulle skje noe

1.mars:
Heisann!
Eg sitte i kbk komiteen, og skulle gjerne hatt med meg nogen på arragemnetet og gjerne planleggingen!
For å kunne gjennomføre kretsbannerkonkurransen slik vi har sett for oss i 2021 (8-9 mai)!Trenger vi en del ressurspersoner vi kan bruke som løypevakter med et “større ansvar”. Dette blir gjerne to, eller fler (minst to per teig) som kan stå som ansvarlige for teigen. Personene vi ønsker å ha med oss bør være sterke når det gjelder navigering, førstehjelp og og det å klare seg selv i fjellet.
Det vil bli selvsagt bli gitt opplæring og innføring i hvordan og hva vi ønsker disse ressurspersonene skal gjøre i og med at dette er en konkurranse og at deltakerne i utgangspunktet skal klare seg selv!
Har du noen tanker om hvem vi kan bruke? Vi ønsker å komme tidlig i gang med å ha noen personer på blokka, slik at vi kan holde de informerte, de kan holde av datoen og ikke minst at de kan gjøre seg kjent med teigen og opplegget vårt.
Send meg en melding hvis dette hørtes spennede ut!🤩🤩🤩

Annonse
Frikvarteret