Fredag 14. januar - Søndag 16. januar, 18.00

Vinter I kurshelg

NB info om program og pakking tirsdag 11.januar kl.18.00 - 19.30 blir på nett. Se link under.

Vinter I kurset er viktig for alle som skal ha vinterberedskap på Ådneram. Vi har et møte med info om program og pakking tirsdag 11.januar kl.18.00 – 19.30. De som ikke har alt utstyret låner dette på Frilager på møte.

Fredag drar vi en kort skitur til ferdig teltleir. Etter en god frokost går turen videre på ski med aktiviteter underveis. På kvelden kommer vi til turisthytte hvor vi overnatter. Fokus er skituren med veivalg. Vi graver nødbiuvakk og trener på kameratredning i snøskred. Det blir også gjennomgang av rutiner for bruk av turisthytter. Hovedfokus er å bli trygg på vinterfjellet.

Første års aspiranter (og andre års aspiranter som ikke har deltatt på dette) er hovedmålgruppen. Andre års aspiranter og mannskap som har vært med er ønskelig til stab (skriv det i påmeldingen).

Hvis du ikke kan delta etter at du har meldt deg på, ring leder.

Friplasser: Skulle du av en eller annen grunn ha behov for økonomisk støtte (friplass) for å kunne delta på våre turer, kurs og leirer, - og/eller trenger/mangler du utstyr, ikke nøl med å ta kontakt med ansvarlig leder eller Ivar Anton Nøttestad på PM eller ivar.nottestad@speiding.no (har taushetsplikt).

Annonse
SR Regnskap